Podgorica Prag Austria Airlines let

Planiram sa suprugom za koji dan da letim iz Podgorice za Prag sa Austrian Airweysom vezanim letom preko Beča, pa me interesuje pošto je presijedanje za pola sata (u Beču) da li može za toliko kratko vrijeme da se stigne na taj let, koja je procedura prilikom presijedanja i da li ima potrebe da strahujemo da nećemo stići posto ne bi smjeli da zakasnimo na taj let? Molim vas da mi odgovorite.
Unapred zahvalni.

ODGOVOR

Austrian Airlines često pravi male pauze između konekcionih letova, ali je to dovoljno vreme da promenite avion. To im je praksa, pa ne bi trebali da strahujete. Bitno je da u Beogradu čekirate prtljag odmah za Prag i nećete imati problema.

Ukoliko još uvek niste kupili avio karte, to možete odmah učiniti ovde na linku Podgorica Prag

Avio karte možete rezervisati i pozivom našeg call centra na brojeve 062280029 i 0800085085, od ponedeljka do petka u periodu od 9h do 20h.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz Podgorice kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hoteli u Pragu

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA