Avio karta za Pulu u jednom pravcu

Molim Vas da me obavestite o najpovoljnijoj ceni karte u jednom smeru Pula - Beograd u periodu 8. 9. ili 10. avgust, satnica nije važna. U pitanju su tri putnika. Hvala.

ODGOVOR

Cena najjeftinije avio karte u jednom smeru za jednu odraslu osobu za termin 10. avgust iznosi 14.488 ili 124€ sa uključenim svim taksama. Ukupan iznos za tri karte je 43.464 ili 372€. Let je direktni avio kompanije Air Serbia

Da pogledate ponudu avio karata i online napravite rezervaciju kliknite na Beograd Pula

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA