Cena karte za Pulu i Zagreb

Kolika je cena karte za Pulu za odlazak 12.01. povratak 15.01.

ODGOVOR

Direktan let iz Beograda za Pulu postoji samo tokom letnje sezone, pa nažalost nema raspoloživih letova za navedene datume. Jedina mogućnost je da letite do Zagreba po ceni od 156 evra, a nakon toga lokalnim prevozom da idete do Pule. Da pogledate red letenja i rezervišete let kliknite na link Beograd Zagreb.

Na ovom linku možete da pogledate cene avio karata i za neki drugi datum ili destinaciju u zavisnosti od vašeg krajnjeg odredišta.

Za slučaj da vam je potrebna moja asistencija, od ponedeljka do petka možete da nas dobijete na broj 062280029 ili nam pošaljete mail na info@aerogaga.com.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA