Popust na osiguranje uz kupovinu avio karte

Da li kupovinom avio karata i osiguranja kod vas stičemo popust na Uniqa putno osiguranje? Koja je cena za 17 dana putnog i zdravstvenog osiguranja u SAD?

ODGOVOR

Uz kupovinu avionske karte ostvarujete popust na putno i zdravstveno osiguranje.

Cena nije fiksna i zavisi od tačne destinacije i datum putovanja. Predlažem da kliknete na Osiguranje, unesete podatke i pogledate tačnu cenu.

U prikazanu cenu je uračunat popust.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA