Aerodrom Madrid

Postovani, interesuje me da li postoji mogucnost da na aerodromu u Madridu ostavim prtljag, koliko ta usluga kosta (ako znate :-)?
Da bih u medjuvremenu mogao, pre nastavka puta avionom, da obidjem grad! Molim da mi odgovorite do popodneva ako moze, posle moze da bude kasno!
Hvala unapred Vladan Milic

ODGOVOR

Ukoliko imate avionsku kartu za vezan let prtljag ostaje na aerodromu i ne nosite ga sa sobom. Vi slobodno možete da se krećete gradom ukoliko smatrate da imate dovoljno vremena za to.
Ako nemate vezan let, sami ćete morati da vodite računa o prtljagu a detalje o aerodromu možete pogledati na linku Aerodrom Madrid

Da proverite cene avionskih karata ka svim destinacijama kliknite na Avio karte
Na gore navedenom linku možete izvršiti online rezervaciju za let koji vam odgovara Uputstvo kako da online kupite kartu pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i besplatnim pozivom broja 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Ako zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite 00381-62-28-00-29.

Putno osiguranje za Madrid

Putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u Madrid možete rezervisati online.

Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Hoteli - online rezervacije

Ukoliko vam je potreban i smeštaj tokom boravka u Madridu, cene i ponudu pogledajte na linku Hoteli u Madridu

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA