Apliciranje za australijski pasoš

Poštovani,
kao prvo želim da se zahvalim na prošlom odgovoru i da Vas zamolim za jos par informacija. Rodjena sam u Pertu i želela bih da apliciram za australijski pasoš. Ovom prilikom Vas molim da me obavestite šta mi je od dokumentacije potrebno.
Unapred zahvalna,
Ljiljana Markez.

ODGOVOR

Za dobijanje australijskog pasoša i spisak dokumentacije koja je neophodna morate se direktno obratiti ambasadi Australije. Ambasada Australije se nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11070 Novi Beograd, a kontakt telefon je +381-11-330-3400.

Da pogledate cene avio karata do Australije za bilo koji datum putovanja kada budete dobili vize kliknite na Jeftine avio karte.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije za obavljanje online rezervacija pročitajte na linku Kako da kupim?

Kartu možete rezervisati i telefonom. Pozovite 0800-085-085 ili 062-280-029 svakog radnog dana od 9h do 20h.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA