AU Pair ugovor Srbija Engleska

Da li Srbija ima au pair ugovor sa Engleskom?
Ako ima koja je procedura za dobijanje vize?

ODGOVOR

Srbija ima AU pair ugovor sa Engleskom, ali za realizaciju ovakvog programa morate da se obratite turističkim agencijama koje organizuju ova putovanja.

Kada budete rešili da putujete i dobijete vizu, avio kartu možete po najnižoj ceni kupiti online na linku Letovi za Au pair

Instrukcije za kupovinu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka)

Ako plaćate karte iz inostranstva kliknite ovde

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata za Englesku i najbolji kvalitet usluge.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook AeroGaga Fun Page i Twitter AeroGaga

AU PAIR program je program medjunarodne kulturne razmene studenata. Zahvaljujući ovom programu više desetina hiljada devojaka iz čitavog sveta ima priliku da nekoliko meseci provede u drugoj sredini, usavrši jezik zemlje u kojoj boravi, upozna drugu kulturu i običaje, sklopi nova poznanstva i stekne nova životna iskustva. Krajnji cilj ovog programa je zbližavanje različitih naroda i kultura i uspostavljanje bolje saradnje i razumevanja medju njima.

Učesnice programa, Au Pair devojke, imaju obezbedjen smeštaj i ishranu u odabranoj porodici, kao i nedeljni dzeparac. Njihov zadatak je da pomognu porodici u kojoj borave oko cuvanja dece. Takodje su u obavezi da pohadjaju kurs jezika, koji finansiraju od dzeparca. Iznos dzeparca je razlicit u zavisnosti od zemlje u kojoj devojka boravi. Vazno je naglasiti da Au Pair devojke nisu ni gosti/turisti u zemlji u kojoj borave na Au Pair programu, ali ni zaposlena lica, vec naprosto “Au Pair devojke”, sto predstavlja posebnu statusnu kategoriju.

Ono sto je važno napomenuti je da Au Pair program NIJE PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA, već program medjunarodne kulturne razmene; učesnice programa ne dobijaju radnu, već studentsku vizu i za pomoć u čuvanju dece dobijaju džeparac, a ne platu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA