Australijska viza

Da li može neko da mi kaže kako da nadjem Transaction Reference Number (TRN)? Popunjavam on line zahtev za MCV vizu za Australiju.

ODGOVOR

Australijska viza

Aerogaga je sajt za prodaju avionskih karata preko interneta i ne raspolažemo nikakvim podacima vezano za popunjavanje zahteva za dobijanje vize za Australiju. Zato vam preporučujem da se za sva pitanja obratite australijskoj ambasadi. Njihove kontakt telefone pogledajte na linku Ambasada Australije.

Online prodaja avionskih karata za Australiju

Ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja u Australiju pogledajte na linku Jeftine karte.

Preko našeg sajta na prethodno navedenom linku možete rezervisati karte za putovanje do Australije po najboljoj ceni.
Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na Online kupovina.

Kada rezervišete avio kartu, možete je platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ako plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ako plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA