Australijska viza za roditelje

Zovem se Dubravka Music i javljam se iz Australije. U Australiju sam došla prije 13 godina, tj. udala sam se imam divnog muža i troje prelijepe dječice. Muž mi je rodjen u Sloveniji, a kao mali je došao sa roditeljima u Australiju tako da su njegovi roditelji, rodbina i prijatelji svi ovdje. Ja sam iz Bosne, rodjena sam u Derventi, a tu sam i srednju školu završila i potom se i udala. Ja ovdje u Australiji nemam baš nikoga od rodbine, moji roditelji žive u opštini Prnjavor selo Gornji Smrtici, ceo njihov zivot se bave zemljoradnjom, poljoprivredom i uzgojom stoke. Pored mojih roditelja od rodbine imam i brata on je završio Bogosloviju u Sremskim Karlovcima, a potom diplomirao Teološki fakultet u Beogradu. Pre 8 godina orukopoložio se i dobio čin Sveštenika u Banjalučkoj parohiji. Brat mi je dolazio u posjetu 2005 god. Dobio je vizu na tri mjeseca, mada pored njegovih obaveza i njegove parohije nije mogao toliko ni da ostane. Ovaj put bih željela da pokušam, da po prvi put dovedem moje roditelje u posjetu na nekoliko mjeseci. Recite mi kolike su šanse za njih da dobiju Australijsku vizu, i gdje ja te papire mogu da predam?
Srdacan pozdrav Dubravka.

ODGOVOR

 Šanse da roditelji dobiju vizu postoje, ali morate direktno kontaktirati ambasadu koja se nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11070 Novi Beograd. Kontakt telefon: +381-11-330-3400.

 Kada budu dobili vizu, avio karte po najnižim cenama možete im rezervisati i kupiti na linku Beograd Sidney ili me pozovite radnim danima od 9h do 20h na:

  • +381-62-280029 - iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - iz Srbije sa fiksnog telefona

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA