Avio karte sa popustom

Postovani,
S obzirom na informacije koje sam dobila preko Vaseg call centra, odlucila sam da Vam se obratim mail-om.
U poslednjih nekoliko meseci vrlo cesto putujem na relaciji Beograd - Frankfurt - Beograd ili obrnuto. U pitanju su putovanja jednom do dva puta mesecno i to za nas dvoje.
Posto ce se ova praksa nastaviti i ubuduce, a moguca su i cesca putovanja, interesuje me da li mogu da dobijem ponudu sa vase strane koja bi se odnosila na cene karata?
Konkretno da li postoji mogucnost za eventualne popuste na cene karata , s obzirom da bi se onda opredelila za kupovinu karata iskljucivo preko Vase agencije?
Napomenucu samo da mi je jako bitno da budu direktni letovi. Meni su prve karte potrebne vec danas do kraja dana, pa bi Vas zamolila za odgovor sto pre.
Konkreno u pitanju su dve karte za januar mesec, a u narednih 10-tak dana ce mi trebati jos dve koje ce biti za decembar.
U nadi da cemo zapocetu uspesnu saradnju,
S postovanjem Ivona Jovanović!

ODGOVOR

Avio karte sa popustom

Trenutno smo u pregovorima sa kompanijama na koji način i po kojoj najnižoj ceni možemo prodavati avio karte na relaciji Beograd Frankfurt.
Očekujte odgovor početkom sledeće nedelje.

Trenutne cene avio karata ka svim relacijama možete proveriti na linku Avio karte
Instrukcije kako da kupite karte na sajtu pročitajte na linku Online kupovina

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 23h.
Za pozive iz inostranstva broj telefeona je +3816228-00-29

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo, radi vaše bezbednosti potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Polise UNIQA osiguranja priznaju strana diplomatska i konzularna predstavništva u zemlji, a prihvaćene su u celom svetu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA