Aviokarte sa otvorenim datumom povratka

Putovao bih za Cirih ovih dana, ali ne znam koliko dana bih se zadržao, pa mi recite da li postoji mogućnost otvorenog datuma za povratak? Hvala.

ODGOVOR

Aviokarte sa otvorenim datumom povratka

Preko Aerogaga sistema za prodaju avionskih karata mogu se kupiti samo karte sa unapred definisanim datumima putovanja, pa ne postoji mogućnost kupovine karata sa otvorenim datumom povratka.

Za već kupljenu povratnu avionsku kartu, ukoliko tip karte to dozvoljava, moguće je promeniti datum povratka uz doplatu. Visina doplate zavisi od avio kompanije koja obavlja let za koji ste kupili kartu, kao i od broja raspoloživih mesta na letu za koji želite da zamenite kartu.

Trenutno postoji Jatova promocija za letove do Ciriha. Povratne avionske karte po promotivnim cenama od 14.670 dinara za putovanje u periodu od 01.02.2012. do 01.07.2012. možete kupiti preko našeg sajta do 31.01.2012., a ponuda važi dok ima raspoloživih mesta u avionima.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupite i putno osiguranje preko interneta

Za putovanje u Cirih poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA