Aviokarte sa tranzitom kroz USA

Tražim avio karte za Puerto Plata, Dominikanska Republika. Većina letova je preko New York-a. Pošto sam državljanin BiH, da li mi je potrebna viza za USA za ovakav transfer?

ODGOVOR

Aviokarte sa tranzitom kroz USA

Ukoliko kupite avionsku kartu sa tranzitom kroz USA, neophodno je da obezbedite tranzitnu vizu. Ovo važi za sve putnike, bez obzira na državljanstvo.

Online rezervacija avio karata

Da pogledate ponudu za let do bilo koje svetske destinacije, popunite masku sa leve strane ili kliknite na link Najjeftinije avionske karte. Dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama, pri čemu su prikazane cene konačne, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da besplatno rezervišete avio kartu. Rezervacija najčešće traje 12 sati i u tom roku je neophodno i da obavite plaćanje aviokarte.

Kupovina avio karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da na našem sajtu kupite avio karte pročitajte na linku Online kupovina.
Avionsku kartu koju rezervišete na sajtu možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije, a ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije, na raspolaganju su vam i sledeći načini kupovine:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, naš kontakt broj telefona je +381-62-28-00-29.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA