Avionske karte Geteborg Sarajevo, hoteli

Poštovani
Molim vas da mi odgovorite da li možda imate iz Goteborga direktan let za Sarajevo ili samo do Beograda, planiram putovati vasom kompanijom pa me zanima da slučajno nema neki direktan let do Sarajeva?
Unaprijed hvala
Elma

ODGOVOR

Avionske karte Geteborg Sarajevo

Na relaciji Geteborg Sarajevo ne postoje direktni letovi, pa je jedina varijanta let sa presedanjem.
Do Beograda direktni letovi su utorkom i četvrtkom.

Da proverite cene karata za sve moguće datume i destinacije kliknite na Jeftine avio karte iz Geteborga

Cene karata možete proveriti i popunjavanjem podatak u pretraživaču koji se nalazi sa leve strane.
U polje Polazak iz unesite GOT (za Geteborg), u polje Sletanje u unesite SJJ (za Sarajevo) ili BEG (za Beograd), izaberite datume putovanja i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama.

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Rezervacija hotela

Ukoliko vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj, raspoloživost i cene za sve datume pogledajte na linku Hoteli - online rezervacije.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA