Boks cigareta u avionu

Koliko bokseva cigareta se može poneti? Poznato mi je da je dozvoljeno 1 boks uneti na aerodrom, a da se još 2 mogu kupiti na aerodromu. Da li je to tačno?

ODGOVOR

Tačno je, u avionu možete imati 3 boksa cigareta. Dozvoljeno je da unesete 1 boks cigareta na aerodrom, a da u tranzitu na free shopu kupite još 2 boksa.

cta pogledaj letove

Ukoliko niste rezervisali avio karte, na linku Najjeftinije avio karte ili klikom na žuto dugme pogledajte ponudu i cene za različite datume i destinacije. 

Rezervacija i kupovina avio karata

Karte možete rezervisati i telefonom pozivom na broj +381-62-280-029 (ako zovete iz inostranstva) ili 0800-085-085 (ako zovete iz Srbije) svakog radnog dana od 9h do 20h. Takođe nas uvek možete kontaktirati i preko Viber-a i WhatsApp-a na broj 069 280 0290. 

Za plaćanje van Srbije kliknite na link Visa ili Master kartica.
Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA