Boravišna dozvola

Kako bih mogao za sebe i svoju porodicu da zatrazim azil ili boravisnu dozvolu? Ozenjen sam, otac dvoje djece, ja i supruga smo fakultetski obrazovani, pri kraju sam magistarskih studija na studijama menadzmenta u Podgorici. Ekonomska situacija je teska i volio bih svojoj porodici da obezbijedim bolji zivot. U koliko je to moguce? Imam 34 godine, supruga 30. Ako je moguce volio bih da mi posaljete neki savjet? Unaprijed zahvalan Novica Obradovic

ODGOVOR

Boravišna dozvola

Aerogaga se bavi prodajom avionskih karata preko interneta za sve svetske destinacije i sarađuje sa svim avio kompanijama.
Preko našeg sistema uvek možete da proverite cene i sve detaljne informacije o letu za bilo koji datum putovanja, dok detalje vezane za vize ili azil zaista nemamo.

Online kupovina avio karte

Uputstvo kako možete da rezervišete aviokartu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje Uniqa

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje vam je neophodno za putovanje u inostranstvo.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA