Cargo transport zlatnog retrivera

Koliko košta cargo transport zlatnog retrivera (30 kg) iz Beograda za Cikago 22.08.12.

ODGOVOR

Nažalost nemamo informaciju koliko košta cargo transport zlatnog retrivera jer ne vršimo prevoz životinja. Cena zavisi od težine kaveza, aviona i leta kojim pas leti za Čikago. Preporučujem vam da direktno kontaktirate cargo službu na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i raspitate se za sve detalje na broj 0112097193

Online kupovina avio karata za Čikago

Cene karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Čikaga

Mogućnost plaćanja

Nakon obavljene rezervacije, avionske karte možete platiti na jedan od sledećih načina:

Ako želite da platite iz inostranstva (van granica Srbije), ili iz Srbije vikendom i praznicima, jedina mogućnost da to učinite je online plaćanje Visa ili Master karticom.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Čikago poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Americi

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Čikagu, kliknite na link Amerika - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, potrebno je da direktno kontaktirate hotel na broj koji se nalazi u potvrdi rezervacije

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA