Čekiranje na aerodromu pre leta

Postovani, kupio sam povratnu kartu na relaciji BEG - AUS (Tx,USA), sa presedanjem u Minneapolisu. Prvi let do Pariza obavlja Air Serbia, a ostale letove Delta Airlines. Da li u Beogradu prilikom cekiranja dobijam borading pass za sve letove? Ako ne, da li je bolje da izvrsim cekiranje online, zbog vremena konekcije u Parizu?

ODGOVOR

Na čekiranju dobijate boarding kartu za sve letove u polasku. Ne treba da se čekirate online. Kod ovih avio kompanija čekiranje je na aerodromu pri predaju prtljaga. Prtljag vam je takođe povezan.

Da pogledate ponudu letova za neko naredno putovanje kliknite na link Jeftine avio karte za sve desitnacije

Na gore navedenom linku možete napraviti sami rezervaciju, a ako vam prilikom rezervacije karte bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve desitnacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA