Čekiranje preko automata

Dobila sam informaciju da se u povratku iz Pariza za Beograd ne čekira kod osobe, već na nekom automatu i da treba popunjavati nešto. Na kom jeziku se to obavlja i da li postoji neka pomoć oko takve vrste čekiranja?

ODGOVOR

Čekiranje preko automata

Na svim aerodromima, pa i u Parizu, postoji regularno čekiranje, kod osoblja, tako da možete da se čekirate za let do Beograda na uobičajeni način.

A na većini aerodroma postoji mogućnost čekiranja i preko automata, ukoliko avio kompanija sa kojom letite nudi tu opciju. Ovo praktično rešenje možete da koristite ukoliko želite, a svakako niste u obavezi. Na automatima za čekiranje imate mogućnost izbora prikaza teksta na nekoliko svetskih jezika.

Avio karte - online kupovina

Ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Uputstvo kako da rezervišete avio kartu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Za kartu koju rezervišete na sajtu postoji nekoliko mogućnosti za plaćanja, zavisno od toga kada i odakle plaćate:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potreban savet, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Preko našeg sajta možete online naručiti i putno osiguranje za putovanje u inostranstvo. Unesite potrebne podatke na linku Uniqa putno osiguranje, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA