Cena avio karte za bebe od 15 meseci

Koliko se plaća od pune cene karata za bebe od 1 godine (15 meseci)?

ODGOVOR

Cena avio karata za bebe od 15 meseci

U zavisnosti od toga kojom kompanijom i na kojoj destinaciji je let različite su i cene za bebe.

Predložila bih vam da na linku Avionske karte izaberete datume leta i proverite cene za planirani period putovanja

U polje Polazak iz unesite grad odakle polećete, u polje Sletanje u unesite grad gde putujete, izaberite datume putovanja i iz opadajućeg menija odaberite koja kategorija putnika je u pitanju (bebe, dete, odrasla osoba, omladinac ili lica starija od 60 godina) zatim kliknite na dugme "nastavi" i dobićete sve raspoložive letove sa cenama.

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Zdravstveno putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Plaćanje avionskih karatai putnog osiguranja

Avionsku kartu i putno osiguranje možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Hoteli - online rezervacije

Rezervišite odmah i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli - online rezervacije i pogledajte ponudu i cene smeštaja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA