Cena avio karte za bebu od 3 mesaca

Dobar dan, imam jedno pitanje da li beba od 3 meseca placa kartu, da li smemo da unosimo hranu i termos sa vodom za bebu u avion i da li dobijamo neko sediste za bebu. Hvala unapred.

ODGOVOR

Beba od 3 meseca plaća samo aerodromske takse. Avio kompanije dozvoljavaju unos hrane za bebe u avionu pri čemu se moraju ispoštovati uslovi pakovanja.
Artikli moraju biti smešteni u posebne providne kesice koje sadrže žljeb za otvaranje/zatvaranje (kese sa zipom) i maksimalnog kapaciteta kesice do jednog litra (1l) po jednom putniku.
U avionu postoji obrok za bebe, a to je proizvod koji je originalno zapakovao proizvođač. Ovaj obrok je namenjen deci do dve godine.

Kod većine aviokompanija i u određenim tipovima aviona postoje izdvojena sedišta za majke sa bebama, sa korpama za bebe. Ova sedišta su obično u prvom redu ekonomske klase.

Ukoliko niste još uvek kupili karte na linku Jeftine avio karte za sve destinacije to možete uraditi.

Ukoliko vam prilikom rezervacije bude bila potrebna moja pomoć možete me kontaktirati radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085085 -za pozive iz Srbije
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt preko Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karata želite da obavite iz Srbije za više detalja kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA