Cena aviokarte sa taksama

Da li se na cenu koju izbacite kao ponudu na zadate parametre dodaje još i neki service fee od strane Aerogaga agencije ili je to konačna cena koja će biti naplaćena sa kreditne kartice?

ODGOVOR

Cena aviokarte sa taksama

Cene avionskih karata koje se prikazuju na našem sajtu su konačne, sa svim uračunatim aerodromskim taksama i nema nikakve dodatne provizije koju biste trebali da dodatno platite. Međutim, prilikom samog plaćanja avio karte, za koju god opciju da se odlučite, uvek postoji provizija banke (ili pošte) koja će vam biti naplaćena za obavljenu transakciju novca.

Ukoliko se odlučite za plaćanje avionske karte Master ili Visa karticom online, zbog provizije banke se uvećava iznos za uplatu i pre nego što na našem sajtu unesete podatke sa svoje kreditne kartice i potvrdite plaćanje, prikazaće vam se konačan iznos koji će vam biti skinut sa računa, ukoliko prihvaitet navedeni iznos i nastavite sa procedurom.

Ako izaberete opciju plaćanja karte uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, na mestu plaćanja će vam biti naplaćena provizija, čija visina zavisi od pravila poslovanja banke u kojoj vršite uplatu.

Na linku Jeftine aviokarte možete da proverite cene karata za bilo koji datum putovanja.

Rezervacija avio karata preko interneta

Uputstvo kako se vrši online rezervacija avionskih karata preko našeg sajta pročitajte na linku Kako da kupim kartu preko interneta?

Ako vam je potreban savet prilikom rezervacije avio karte, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 20h. Poziv je besplatan za pozive sa fiksnih telefona iz Srbije. Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Na našem sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje je poželjno da imate ukoliko putujete u inostranstvo.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje i mi ćemo vam nakon toga poslati predračun za uplatu osiguranja na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu polisa osiguranja će vam biti poslata na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA