Povratne avio karte

Kolika je cijena povratne karte?

ODGOVOR

 Cena povratne aviokarte

 Cena avionske karte zavisi od mesta odakle polazite, destinacije gde letite, kao i od datuma kada planirate putovanje. Da biste proverili cenu povratne avionske karte za određeno putovanje, potrebno je da popunite masku sa leve strane. U polje Polazak iz unesite kod aerodroma odakle želite da krenete, a u polje Sletanje u unesite kod aerodroma gde želite da putujete, iz kalendara izaberite datume putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama za željeni termin leta.

 Uputstvo za rezervaciju aviokarata preko interneta

 Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

 Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
 Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

 Mogućnosti za plaćanje aviokarata

 Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA