Cena standardnog bagažnog prtljaga

Koja je cena standardnog bagažnog prtljaga do 23kg u ekonomskoj klasi letom kompanije Lufthansa iz Beograda do Madrida preko Frankfurta i kako se plaća?
Hvala!

ODGOVOR

Ukoliko je na sajtu prikzana informacija 0 kom za prtljag to znači da u cenu nije uračunat prtljag i da karta nema mogućnost promene.

Cena standardnog prtljaga težine do 23kg preko kompanije Lufthansa je 20eur po pravcu, odnosno 40eur za povratnu kartu i avionska karta ne može da se menja.

Doplata za prtljag i mogućnost da promenite datum na avio karti po uslovima aviokompanije iznosi 50 evra. 

Plaćanje prtljaga na Lufthansa letu

Kada završite rezervaciju do kraja i stigne vam potvrda na mail, mi ćemo vam poslati instrukcije za uplatu i obaveštenje o ceni prtljaga. U zavisnosti od opcije za koju se odlučite poslaćemo vam korigovan predračun po kome je potrebno da izvršite uplatu.

Ukoliko odmah ne kupite prtljag postoji mogućnost da nas kontaktirate nekoliko dana pre leta i da ga naknadno kupite. Ali, imajte u vidu da ako želite da avio karta može da se menja onda se doplata od 50eur vrši pre samog izdavanja karte.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA