Cene aviokarte

Postovani, može li se na vašem sajtu dobiti cijena u eurima? Ili da mi kažete cijenu u eurima, a u RSD iznosi 21.000? I postoji li mogućnost povrata sredstava ukoliko budemo u nemogućnosti putovati? Hvala

ODGOVOR

Cene aviokarte

Na našem sajtu cene avionskih karata se prikazuju samo u dinarima. Cena u eurima zavisi od trenutnog kursa za dan kada radite rezervaciju, što uvek možete proveriti na linku Kursna lista. Karta koja košta 21.000 RSD bi vas po trenutnom kursu koštala oko 200 EUR.

Povraćaj novca

Ukoliko kupite avionsku kartu, a niste u mogućnosti da putujete, da li će biti moguć povraćaj sredstava, kao i koliki iznos bi vam mogao biti vraćen zavisi od tipa karte koju ste kupili (da li je moguće da je vratite ili ne), razloga zašto ste odustali od putovanja kao i od avio kompanije koja obavlja let.

Ukoliko kupite kartu za koju je moguć povraćaj deo sredstava, ako budete želeli da je otkažete kontaktirali bismo avio prevoznika i od njih dobili informaciju koji iznos vam može biti vraćen (najčešće dobijate povraćaj sredstava u visini aerodromskih taksi).

Prodaja avionskih karata preko interneta

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete kartu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje karte iz inostranstva - avionsku kartu je moguće platiti samo Master ili Visa karticom na sajtu, odmah nakon rezervacije.

Plaćanje karte iz Srbije:

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potreban savet, pozovite nas na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA