Cene avionskih karata sa svim taksama

Da li su u sve cene karata uključene i sve takse?

ODGOVOR

Cene avionskih karata

Na našem sajtu cene avionskih karata se prikazuju sa svim uračunatim taksama i preko navedenog iznosa nemate nikakve dodatne troškove. Popunite masku sa leve strane sa podacima za vaše putovanje i dobićete prikaz svih raspoloživih letova sa konačnim cenama.

Prodaja avionskih karata na našem sajtu

Ponudu letova i cene za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Najjeftinije aviokarte.

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na Online kupovina.
Kada rezervišete avio kartu, možete je platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ako plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ako plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Prodaja putnog osiguranja na našem sajtu

Preko našeg sajta možete online naručiti i putno osiguranje, za vaš bezbedan put u inostranstvo.
Potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje upišete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete van zemlje. Nakon evidentirane uplate na mail će vam stići polisa osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA