Detaljne informacije o letu

Ruta, trajanje leta, povoljnija cena?

ODGOVOR

Detaljne informacije o letu

Aerogaga se bavi prodajom avionskih karata preko interneta za sve svetske destinacije i sarađuje sa svim avio kompanijama. Preko našeg sistema uvek možete da proverite cene i sve detaljne informacije o letu za bilo koji datum putovanja, a kada pronađete let koji vam najviše odgovara, kartu možete rezervisati i kupiti preko našeg sajta.

Da pogledate ponudu i detalje leta za planirano putovanje, potrebno je da popunite masku sa leve strane. Kada unesete sve potrebne podatke, dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama u koje su uračunate sve takse. Za svaki let imate opisanu detaljnu rutu za svaki segment leta: vreme polaska, dolaska i dužinu trajanja leta, kao i naziv avio kompanije koja obavlja taj let.

Ponudu letova i cene za bilo koji datum ili destinaciju možete pogledati i na linku Jeftine avio karte.

Kupovina avionske karte preko interneta

Uputstvo kako možete da rezervišete aviokartu na našem sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - naručivanje preko interneta

Ukoliko putujete u inostranstvo, poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, a mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije i nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA