Dobijanje besplatne karte

Poštovani, ove godine Juna meseca koristila sam uslugu JAT avio prevoza od Beograda do Tivta i natrag (11.Jun 14,05h polazak iz Beograda i 2.Jul 19h povratak iz Tivta) .
Putovali smo moj sin (6 god.) i ja (Snežana i Predrag Milovanović). Nažalost, u međuvremenu, sin mi je povredio ruku i posle skidanja gipsa mora da vežba. Odlučila sam, zatražila i dobila korišćenje odmora od 27.Avgusta do 4.Septembra. Želim ponovo da putujem do Tivta i natrag (27 - 4).
Informisana sam da je za pomenuti period moguće obezbediti jednu rezervaciju. Sem navedenog, činjenica da bi već drugi put ove godine koristila avio prevoz, koji je za današnje uslove prilično skup i da sam skoro primorana da ga koristim kao i potrebe da bih sina, zbog stanja njegove ruke pretežno držala u svom krilu, molim Vas za mogućnost odobrenja besplatne karte za mog sina. U očekivanju Vašeg razumevanja unapred Vam se zahvalujem. Ukoliko je potrebno neka dodatna informacija ostavljam Vam broj: mob. 064/8794477 Snežana Milovanović i sin Predrag Milovanović

ODGOVOR

Jedan od uslova za dobijanje besplatne karte jeste da ste korisnik Frequent Flyer programa i obavite veći broj letova.
Više o programu pročitajte na linku Frequent Flyer
U svakom slučaju moja preporuka je da se obratite kompaniji preko koje ste leteli i vidite sa njima da li mogu da prihvate vašu molbu.

Cene karata za sve datume leta i sve destinacije možete proveriti na linku Avionske karte
Uputstvo za kupovinu avio karata preko interneta na našem sajtu pročitajte na linku Kako da kupim?
Avionsko putničko osiguranje možete naručiti na linku Uniqa osiguranje

Aviokarte možete rezervisati i pozivom na broj 0800/085085 ili za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona broj 00381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 09h do 23h.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA