Dobijanje kanadske vize za državljane BiH

Da li je još uvijek moguće (i za drzavljane BiH) da se svi potrebni dokumenti za dobijanje turisticke vize za Kanadu pošalju u Beč, a zatim, kao i ranije, da se čeka da oni odobre vizu i posalju dokumente nazad? Da li je upitnik za sve države isti?
Hvala

ODGOVOR

Nažalost nemamo odgovor na vaše pitanje jer se isključivo bavimo online prodajom avio karata za ceo svet, a između ostalog i za Kanadu. Što se procedure oko dobijanja vize tiče morate direktno kontaktirati ambasadu i od njih saznati sve.

Kada budete dobili vizu i odlučili da putujete u Kanadu na linku Letovi za sve destinacije možete kupiti avio kartu po najboljoj ceni.

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029. Možete da nam pošaljete i poruku na Viber ili WhatsApp - broj je +381-69-280-029-0. Vikendom i za vreme praznika Call Centar ne radi, tada se komunikacija obavlja putem mail-a info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Napomena: obavezan korak za plaćanje karticom je registracija na sajtu (morate preko svog naloga da uradite rezervaciju).

Da rezervišite odmah i hotelski smeštaj kliknite na link Hoteli. U toku je naša akcija sa portalom booking.com i na napred navedenom linku možete rezervisati smeštaj po veoma povoljnim cenama.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene za Kanadu i najbolji kvalitet usluge.

kanada-avionske-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA