Dobijanje privremene radne vize

Trenutno se nalazim u Španiji kao turista. Imam srpsko drzavljanstvo, pasoš, u medjuvremenu sam se verila ovde, ali venčanje ne moze biti pre jula 2012. Kakve su šanse da ostanem ovde i dobijem privremenu radnu vizu, ukoliko mi moj budući muž, koji ima svoju firmu, ponudi ugovor o zaposlenju u njegovoj firmi. Da li mogu da apliciram za vizu putem e maila odavde i da Vam pošaljem takodje podatke o njegovoj firmi ili je neophodno da to uradim lično u BGD? Bila bih Vam jako zahvalna kada biste mi odgovorili što je pre moguže.
Hvala unapred, Biljana

ODGOVOR

Španska ambasada

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata do svih svetskih destinacija i ne raspolažemo informacijama u vezi uslova i mogućnosti za dobijanje privremene radne vize za rad u Španiji. Zbog toga vam preporučujem da se obratite direktno španskoj ambasadi i od njih dobijete sve precizne podatke:

Ambasada Španije
Prote Mateje 45, Beograd

Tel: 011-3440231, 011-3440232, 011-3440233
Tel/Fax: 011-3444203, 011-3440234, 011-3440235.
E-mail: emb.belgrado@maec.es
E-mail konzularnog i viznog odeljenja: emb.belgrado.info@maec.es

Online rezervacija avio karata za Španiju

Preko linka Jeftine aviokarte za Španiju možete da pogledate ponude i cene avionskih karata za bilo koji datum leta.

Uputstvo kako da rezervišete avio karte preko interneta pročitajte na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina avionskih karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA