Dobijanje useljeničke vize za Kanadu

Pokušaću da budem kratak. Izbjegao sam iz Zagreba Republika Hrvatska. Od imovine nemam ništa. Oženjen sam i imam jedno dijete, curicu od 12 godina. Odličan je učenik i iznad svega bi volio da živi u civiliziranom svijetu i da se školuje, da postane uzoran građanin Kanade. Ja i žena imamo srednju školu. Vrijedni smo i želimo da radimo bilo kakav posao, samo da možemo školovati dijete. Ne želimo nikakvu socijalnu pomoć. Ima li šanse da dobijemo useljeničku vizu? Hvala

ODGOVOR

Useljenička viza za Kanadu

Aerogaga je sajt za prodaju avionskih karata preko interneta i ne raspolažemo nikakvim podacima vezano za dobijanje useljeničke vize za Kanadu. Zato vam preporučujem da se obratite kanadskoj ambasadi. Njihove kontakt telefone pogledajte na linku Ambasada Kanade.

Prodaja avionskih karata za Kanadu

Ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja u Kanadu pogledajte na linku Jeftine aviokarte.

Preko našeg sajta možete rezervisati avionske karte za putovanje do Kanade.
Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na Online kupovina.

Kada rezervišete avio kartu, možete je platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ako plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ako plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA