Dobijanje vize

Možete li molim vas da mi kažete, koja ja to dokumenta moram da imam da bih dobila vašu vizu?

ODGOVOR

Dobijanje vize

Predlažem vam da se obratite ambasadi za čiju vizu ste zainteresovani.
Kontakt telefone i adresu svih ambasada koje imaju predstavništvo u Srbiji možete pronaći na linku Ambasade.

Na linku Avionske karte proverite cene avio karata za let do bilo koje destinacije

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, rezervaciju karte možete obaviti preko interneta ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga sada naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

Hoteli

Ukoliko vam je tokom boravka u inostranstvu potreban i hotelski smeštaj, možete ga unapred rezervisati po povoljnoj ceni.
Kliknite na link Online rezervacija hotela i pogledajte ponudu i cene smeštaja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA