Dobijanje vize i preseljenje u Australiju

Poštovani,
zanima me iseljenje iz Srbije za Australiju. Imam 26 godina, po zanimanju poljoprivredni tehničar, supruga ima 28 god po zanimanju ekonomista i imamo 6 mesečnu bebu.
Zanima nas kakve su nam šanse za dobijanje vize tj preseljenje?
Hvala unapred!

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Dobijanje vize i preseljenje u Australiju je moguće, ali morate direktno da kontaktirate ambasadu i podnesete zahtev kod njih. Ambasada Australije se nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11070 Novi Beograd, a kontakt telefon je +381-11-330-3400.

Da pogledate cene avio karata do Australije za bilo koji datum putovanja kada budete dobili vize kliknite na Jeftine avio karte.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete odmah i rezervisati kartu, a instrukcije za obavljanje online rezervacija pročitajte na linku Kako da kupim?
Rezervisanu kartu možete platiti na nekoliko načina:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA