Dokumenta potrebna za putovanje u Crnu Goru

Zasto na pitanje da li je pasos neophodan za putovanje izmedju Crne Gore i Srbije avionom, odgovarate da jeste, kada je licna karta kao identifikacioni dokument takodje dozvoljena. Nije neophodno imati pasos, moguce je uci/izaci i sa licnom kartom.Ta informacija vam je netacna, pa time povlaci pitanje da li je netacno da i iz Republike Srpske za Srbiju je neophodno imati pasos ili takodje moze biti licna karta. Iz licnog iskustva znam da je licna karta dovoljna izmedju Crne Gore i Srbije.

ODGOVOR

Tako je, izmedju Srbije i Crne Gore možete putovati sa ličnom kartom, a bebe mogu putovati i sa izvodom iz matične knjige rođenih ukoliko nemaju ni jednu drugu ličnu identifikaciju. Između Srbije i Bosne takođe možete da putuje sa ličnom kartom.
Pošaljite nam link na mail info@aerogaga.com gde ste videli da je navedeno da je potreban pasoš za putovanje do Crne Gore i korigovaćemo to.

PS. Za putovanje u Crnu Goru trenutno nije potreban nikakav test na Covid 19 virus, neće vam tražiti ništa na granici, dovoljno je samo da posedujete važeći pasoš ili ličnu kartu. 

Ukoliko planirate putovanje avionom i potrebna vam je avio karta, pogledajte ponude na linku Letovi do Crne Gore

Da bi lakše obavili pretragu predlažem vam da se prvo registrujete na sajtu.

Da se informišete kako da napravite rezervaciju i izvršite plaćanje avio karte pogledajte ovde, naravno ukoliko prvi put kupujete na našem sajtu.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA