Dozovoljena max težina prtljaga, Austrian Airlines

Interesuju me sledece informacije. Letim 8. marta avio kompanijom Austiran Airlines, pa me interesuje koliko je dozovoljena max težina čekiranog prtljaga, a kolika ručnog prtljaga?
Let je iz Beograda do Beca i iz Beča za New York.
Hvala!

ODGOVOR

Dozovoljena max težina prtljaga, Austrian Airlines

Ako let u potpunosti obavlja avio kompanija Austrian Airlines, u ekonomskoj klasi dozvoljen vam je 1 komad prtljaga max težine 23 kg, ukupnih dimenzija 158cm. Dozvoljena količina ručnog prtljaga je 8kg i maksimalnih dimenzija 55x40x23 cm.

Ukoliko let obavlja avio kompanija Austria Airlines u kombinaciji sa nekim drugim avio prevoznikom, onda je potrebno da proverite koja ograničenja važe za tu kompaniju i da se pridržavate restriktivnije težine.

Online rezervacija avio karata

Na linku Jeftine aviokarte možete proveriti cene avio karata za bilo koji datum putovanja i destinaciju.

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija i plaćanje karata pročitajte na linku Online kupovina

Avio karte možete rezervisati i putem telefona. Pozovite +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je i 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Online naručivanje putnog osiguranja

Za boravak u inostranstvu preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje. Naručivanje polise može da se obavi preko linka Uniqa putno osiguranje.

Popunite formular traženim podacima i mi ćemo vam odmah poslati mailom instrukcije za uplatu, pri čemu plaćanje možete da obavite na način koji vama najviše odgovara. Nakon izvršene uplate, polisa osiguranja će vam biti poslata na mail.

Plaćanje avionskih karata i putnog osiguranja

Rezervisane avio karte i putno osiguranje možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Online rezervacija hotela

Prilikom putovanja u inostranstvo, unapred možete da sebi rezervišete i hotelski smeštaj u gradu gde planirate da odsednete. Na linku Online Hoteli pogledajte ponudu i cene, a kada pronađete odgovarajući hotel, preko istog linka možete odmah da izvršite rezervaciju smeštaja.

Napomenula bih vam da je za rezervaciju hotela neophodna neka od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express i plaćanje se vrši odmah prilikom rezervacije.

Ukoliko budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom ili otkazivanjem smeštaja, neophodno je da se obratite direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA