Dozvoljen prtljag Fly Niki

Postovani, danas sam rezervisala avio kartu Bec - Beograd na ime Aleksandar Sijacic, FlyNiki ne razmisljajuci o prtljagu.
Da li je na tim letovima ogranicen prtljag i koliko se dodatno placa? Ukoliko jeste da li postoji mogucnost da u tom slucaju zamenim kartu za JAT za isti dan u 10:45?
Let je 21.12.2011. u 16:55. ID broj VD53RI. Hvala unapred na odgovoru. Vera Sijacic

ODGOVOR

Dozvoljen prtljag Fly Niki

Uz kupljenu avio kartu kompanija Fly Niki dozvoljava do 20kg predatog i 10kg ručnog prtljaga.
Detaljnije o cenama za prekomerni prtljag možete pročitati na zvaničnom sajtu kompanije Fly Niki

Online kupovina avio karte

Avionske karte za let kompanijom Fly NIki rezervišite ovde

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Ako vam je potreban neki savet prilikom rezervacije, možete nas pozvati na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije možete nas pozvati i na broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo, radi vaše bezbednosti potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA