Dozvoljena količina duvana u avion

Koliko je dozvoljeno da se unese duvana u Englesku avionom? Hvala

ODGOVOR

Dozvoljena količina zavisi od avio kompanije sa kojom letite. Ukoliko biste putovali sa Air Serbia avio kompanije, dozvoljen je 1 boks cigareta po putniku.

Svakako, ako imate neka dodatna pitanja o prenosu cigareta predlažem vam da se obratite carinskoj službi. Osnovne informacije u vezi sa pravima i obavezama putnika i carinskim propisima mogu se dobiti na internet prezentaciji Uprava carina Republike Srbije.

Da pogledate ponudu letova i cene za željeno putovanje kliknite na link Jeftine avio karte za sve destinacije

Avio kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.
Za kontakt preko Skype-a naš username je aero.gaga
Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com

Uplata se vrši u bilo kojoj banci u Srbiji opštom uplatnicom ili nalogom za prenos ili Visa ili Master karticom na sajtu (ako plaćate iz inostranstva), ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA