Dozvoljena količina prtljaga, Niki

Poštovani,
Kupila bih dve povratne karte Beograd Beč sa polaskom 12.04. u 19h15 i povratkom 16.04. u 16h55. Videla sam na vašem sajtu da je cena dve povratne karte 25.072 rsd sa uključenim taksama, kompanija je NIKI. Zanima me da li se i koliko plaća za prtljag. Ako je bitno za odgovor, imali bismo jednu torbu srednje veličine ili dve manje.
Hvala, Jasenka

ODGOVOR

Dozvoljena količina prtljaga, Niki

Za putovanje u Beč sa avio kompanijom Niki, dozovoljeno je 20kg prtljaga po putniku i to je već uračunato u cenu karte, pa nemate nikakvo dodatno plaćanje za prtljag.

Dodatno, u cenu karte vam je uključen i ručni prtljag koji možete uneti u kabinu. Njegova maksimalna dozvoljena težina je 6kg, a dimenzije do 55 cm x 40 cm x 20 cm.

Rezervacija avionskih karata za Beč

Dve povratne avionske karte za putovanje u Beč sa avio kompanijom Niki (ukupna cena 25.072 dinara) možete rezervisati na linku Aviokarte Beograd Beč.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avionske karte preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje avio karata

Avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo online Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, odmah nakon rezervacije

Zdravstveno putno osiguranje

Zdravstveno osiguranje, koje je poželjno da imate tokom boravka u Austriji možete naručiti na linku Uniqa osiguranje. Odmah nakon što popunite formular potrebnim podacima, na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Hoteli u Beču

Za boravak u Beču možete odmah online rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu proverite na linku Hoteli u Beču.

Kada pronađete hotel u kome biste voleli da odsednete, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA