Dozvoljena težina prtljaga

Postovani, imam let 28.01. u 15 h za Singapur iz Budimpeste preko Dubaia. Interesuje me koliko je dozvoljen prtljag i koliko je rucni prtljag?

ODGOVOR

Dozvoljena težina prtljaga zavisi od avio kompanije. Pošto niste naveli koja je avio kompanije, najbolje je da kontaktirate direktno njih.

Da pogledate ponudu najjeftinijih avio karata za neko naredno putovanje kliknite na link Jeftine avio karte za sve destinacije

Ukoliko se ne snalazite u vezi pravljenja rezervacije slobodno me možete kontaktirati pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029 ili 0800-085085.
Ako želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije za više detalja kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA