Dozvoljene količine čekiranog prtljaga

Koliko se naplaćuje prtljaga koja ide u prtljažni prostor aviona na letu Zagreb-Hamburg? Hvala na odgovoru! Zlatko Vrbanc

ODGOVOR

Dozvoljene količine čekiranog prtljaga

Ukoliko ste avionsku kartu kupili preko Aerogaga sajta za prodaju karata preko interneta, u cenu karte su uračunate sve aerodromske takse i određena količina besplatnog čekiranog i ručnog prtljaga. Kolika količina besplatnog prtljaga će biti dozvoljena (kreće se od 20 do 30kg za ekonomsku klasu), zavisi od avio kompanije koja obavlja let, pošto nemaju svi avio prevoznici ista pravila putovanja. Takođe, ukoliko prekoračite dozvoljenu količinu besplatnog prtljaga, plaćate samo prekoračenje, a cena zavisi takođe od avio kompanije sa kojom letite.

Ako je avionska karta kupljena preko našeg online sistema, na adresi www.viewtrip.com možete na osnovu broja rezervacije i prezimena putnika da proverite kolika je količina dozvoljenog prtljaga za svaki segment leta.

Na linku Jeftine avionske karte proverite letove i cene za bilo koji datum putovanja.

Uputstvo za kupovinu preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA