Dozvoljene težine čekiranog prtljaga

Kolika je dozvoljena težina prtljaga, koliko je dozvoljeno preko limita i kako se plaća (inostrani let - Malta)?

ODGOVOR

Dozvoljene težine čekiranog prtljaga

Dozvoljena težina prtljaga koji se čekira, kao i cena koja se plaća za njegovo prekoračenje zavisi od avio kompanije koja obavlja let i ne postoji jedinstveno pravilo za sve avio prevoznike. Zato vam preporučujem da kontaktirate avio kompaniju sa kojom biste putovali i proverite ograničenja i cene.

Cene karata za bilo koji datum putovanja proverite na linku Jeftine aviokarte do Malte

Kupovina avio karata preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte na sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, online odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina putnog osiguranja preko interneta

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA