Dozvoljene težine prtljaga i broj kofera

Molim vas koliko je dozvoljena težina prtljaga i koliko kofera za Toronto? I takodje vas molim da mi odgovorite koliko je dozvoljena težina ručnog prtljaga? Unapred hvala na ljubaznom i brzom odgovoru, jer se leti prekosutra iz Budimpešte. Hvala.

Pozdrav, Milena

ODGOVOR

Dozvoljene težine prtljaga i broj kofera

Nije definisano jedinstveno pravilo za sve avio kompanije o težini dozvoljenog i ručnog prtljaga, kao ni o broju kofera koje je moguće poneti. Svaka avio kompanija ima tačno definisan pravilnik o dozvoljenim težinama prtljaga, pa je zato neophodno da za vaš let do Toronta, koji verovatno obavlja veći broj različitih avio kompanija proverite kolika su ograničenja za svaku pojedinačnu kompaniju i da onda težinu svog prtljaga prilagodite najnižoj dozvoljenoj, kako ne biste plaćali za prekoračenje.

Ukoliko ste avionsku kartu kupili preko Aerogaga sistema za prodaju avionskih karata preko interneta, pošaljite nam broj rezervacije da izvršimo proveru sa odgovarajućim avio prevoznicima.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine avio karte.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA