Drugi ručni prtljag kod kompanije EasyJet

Letim EasyJetom Pula - London imam sa sobom u kabini kofer dimenzija 56x45x25 , mogu li dodatno bez plaćanja imati mali ruksak za stvari na leđima?

ODGOVOR

Kod EasyJet kompanije u cenu je uključen samo 1 komad ručnog prtljaga dimenzija 56x45x25 cm. Ukoliko nosite dodatni prtljag kao što je lap top ili lična tašna potrebno je isti staviti u ručni kako ne biste imali dodatne troškove na aerodromu.

Doplata prtljaga za low cost letove

Kod Low Cost avio kompanija u prikazanu cenu avio karte uključen je samo ručni prtljag do 8 kg, dimenzija 42x32x25cm za WizzAir, odnosno 55x40x20cm težine do 10kg za RyanAir let

Dodatni predati ili veliki kabinski prtljag birate u delu gde se popunjavaju podaci putnika. Cena prtljaga zavisi od destinacije i datuma putovanja. Možete odabrati više prtljaga, ili samo po jednom pravcu ili različite težine. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pozovite nas na 0622800029 ili 0800085085. a možete da nam pošaljete i upit na info@aerogaga.com

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA