E-ticket, elektronska avionska karta

Nakon uspešne kupovine karte, na email adresu sam dobila kartu, medjutim interesuje me da li treba jos nesto da ponesem na aerodrom sem odstampane verzije te karte?

ODGOVOR

E-ticket, elektronska avionska karta

Elektronska aviokarta za putovanje u Berlin koju smo vam poslali na mail je validan dokument za putovanje. Dovoljno je da je odštampate i samo sa njom idete direktno na aerodrom na čekiranje (2 sata pre leta) i ne treba vam ništa više.

Jedino je potrebno da pre putovanja, na linku www.viewtrip.com proverite status vašeg leta, unošenjem šifre rezervacije i prezimena.

Kupovina avionske karte preko interneta

Ponudu letova i cene za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine avio karte.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA