Elektronska avio karta, e-ticket

Kupila sam on-line avionsku kartu kod Vas, za odredjenu destinaciju i datum (u dva smera). Poslali ste mi e-mailom, primila sam. Da li ja trebam to odštampati i poneti sa sobom i prikazati uz pasoš kod leta?
Unapred hvala!

ODGOVOR

Elektronska avio karta, e-ticket

Poželjno je da imate kod sebe odštampani primerak elektronske karte, zbog svih detalja o letu, ali nije neophodno. Dovoljno je da samo znate koji je broj vaše elektronske karte (e-Ticket Number).

Prilikom čekiranja službeniku na aerodromu dajete samo svoju putnu ispravu i on će vas na osnovu ličnih podataka pronaći u sistemu, a kartu vam neće tražiti.

Kupovina avio karte preko interneta

Ponudu letova i cene za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine avio karte.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina putnog osiguranja preko interneta

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA