Elektronska aviokarta, e-ticket

Gde mogu da podignem kartu u Prištini, ako je kupim kod vas?

ODGOVOR

Elektronska aviokarta, e-ticket

Aerogaga prodaje avionske karte preko interneta i od nas dobijate elektronsku avionsku kartu (e-ticket) putem e-maila. Nigde u Prištini ne treba da podižete neku drugu avionsku kartu.

Kada rezervišete kartu preko našeg online sistema i izvršite plaćanje, elektronsku aviokartu vam šaljemo na e-mail. Dovoljno je da je odštampate i to je originalna avionska karta, koja je validni dokument za putovanje avionom i sa njom idete direktno na aerodrom na čekiranje.

Ponudu raspoloživih letova za određeno putovanje možete da pogledate tako što ćete popuniti masku sa leve strane ili kliknite na link Jeftine avio karte. Dobićete ponudu svih letova za navedeni termin putovanja sa cenama, pri čemu su u cene uračunate sve takse i preko njih ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Plaćanje iz Srbije:

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA