Elektronska avionska karta, e-ticket

Da li je za ovo putovanje dovoljno posedovati ovu kartu što ste poslali ili je potrebno na aerodromu podignuti neku drugu kartu?

ODGOVOR

Elektronska avionska karta, e-ticket

Elektronska avio karta koju ste dobili mail-om je originalni dokument, validan za putovanje i nigde na aerodromu ne treba da preuzimate neku drugu kartu. Dovoljno je da odštampate kartu sa mail-a i sa odštampanim primerkom idete direktno na aerodrom na čekiranje, 2 sata pre poletanja.

Poželjno je i da pre putovanja proverite status i sve detalje vašeg leta na linku www.viewtrip.com, unošenjem vašeg broja rezervacije i prezimena.

Online kupovina avionske karte

Ponudu letova i cene za bilo koju destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu pročitajte na Online rezervacije.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online kupovina putnog osiguranja

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, asada ga možete naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA