Emirates vize za UAE

Ja se trenutno nalazim na aerodromu Casablanca. Već sam tražila odgovor od Vas po pitanju vize. Imala sam let Casablanca-Dubai 12.3., te Dubai-Rim 14.3 gdje je moje slobodno vrijeme u Dubai izmedju letova 32h. Imam rezerviran i hotel, ali me u Casablanci nisu pustili, tražili su vizu i nisam im mogla objasniti da na njihovoj stranici lijepo piše da je kompanija sponzor za vizu za sve putnike Emirates, pogotovo u ovom slučaju oni daju i stopover vizu za jednu noć. Ja sam imala vezani let Dubai - Rim, Rim - Beograd. I sad ne znam šta raditi. Izgubila sam let, trošim novac na smještaj i moram kupiti kartu Casablanca-Rome. Mislim da je madam na desku napravila veliku grešku i meni veliki problem. Karte sam kupila u office-u Emirates u Beogradu. Čak sam zvala Beograd sa aerodroma i oni su mi rekli da to kompanija može uraditi. Vase mišljenje ili savjet. Hvala

ODGOVOR

Emirates, vize za UAE

Prema informacijama kojima raspolažemo, kompanija Emirates svojim putnicima obezbeđuje i tranzitnu vizu za Dubai u slučaju kada je zadržavanje duže od 24 sata i kada putnik ima rezervisan hotel.

Međutim, kako je obezbeđivanje vize lična obaveza putnika koji putuje u UAE, a ne avio kompanije Emirates, pročitajte detaljnije informacije na linku UAE vize i proverite da li ste imali ispunjene sve preduslove za dobijanje vize. Uslovi koji moraju biti ispunjeni, kao i ograničenja, način na koji se podnosi zahtev i sama procedura za dobijanje vize nije ista za sve putnike i zavisi od zemlje čiji ste državljanin.

Jeftine avionske karte

Za putovanje avionom do bilo koje destinacije najjeftinije avionske karte možete kupiti online.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja pogledajte na linku Najjeftinije aviokarte.

Kada pronađete let koji vam odgovara, na navedenom linku možete online rezervisati kartu ili nas pozovite telefonom na sledeće brojeve:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Plaćanje avionskih karata

Rezervisanu avio kartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Hoteli - online rezervacije

Za putovanje u bilo koju zemlju i grad možete unapred rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu hotela i cene proverite na linku Online hoteli.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela.
Ukoliko naknadno budete imali potrebu za nekom izmenom u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA