Gornja granica težine prtljaga

Poštovani,
Zainteresirana sam za Vašu ponudu za let Zagreb - Toronto (25.5.2012. - 17.10.2012.), samo me zanima prtljaga. Kolika je gornja granica što se težine tiče, te preuzimam prtljagu tek u Torontu, ili...?
Unaprijed hvala

ODGOVOR

Dozvoljena količina prtljaga

Gornja granica težine prtljaga zavisi od avio kompanije koja obavlja let, jer nemaju svi avio prevoznici iste uslove putovanja. Zato vam preciznu informaciju o dozvoljenoj količini prtljaga možemo dati tek nakon što izaberete let i rezervišete kartu. A najčešće dozvoljena količina prtljaga za prekookeanske letove, za ekonomsku klasu je 1 komad čekiranog prtljaga težine do 23 kg.

Ukoliko kupite vezanu avio kartu Zagreb - Toronto, prilikom čekiranja treba da naglasite da prtljag čekirate do krajnje destinacije i preuzimate ga tek u Torontu.

Avionska karta Zagreb Toronto

Za putovanje u Toronto, trenutno najpovoljnija cena povratne karte, a da let bude u istom danu iznosi 101.838 dinara sa svim uračunatim taksama. Dozvoljen je 1 komad čekiranog prtljaga težine 23 kg i ručni prtčljag do 8 kg.

Polazak iz Zagreba je 25. maja u 8.25h, a nakon međusletanja u Amsterdamu, u Toronto slećete u 19.50h.
Povratak iz Toronta je 17. oktobra u 18.50h, a nakon međusletanja u Parizu, u Zagreb stižete 18. oktobra u 11.45h.

Da pogledate ovu ponudu, kao i ponudu karata preko drugih avio prevoznika za isti termin kliknite na Let Zagreb Toronto. Kada izaberete let koji vam najviše odgovara, možete odmah da rezervišete karte online, preko istog linka.

Ponudu letova i cene za druge datume leta proverite na linku Aviokarte za Kanadu

Rezervacija avio karte

Instrukcije kako da obavite online rezervaciju avio karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu. A ako vam treba neki savet prilikom rezervacije, pozovite nas telefonom na broj +381-62-280029 ili na 0800-085085, ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona.

Avionske karte možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Toronto - online rezervacija hotela

Ukoliko vam je tokom boravka u Kanadi potreban i hotelski smeštaj, na linku Hoteli u Torontu pogledajte raspoložive hotele i cene.

Imate na raspolaganju veliki broj hotela, pa kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće se stranica preko koje unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA