Hrana i kozmetika u kabini aviona

Pošto putujem u nedelju prvi put Vašom kompanijom i nosim torbu domenzija 55cm x 40cm x 20cm, zanima me da li mogu da spakujem slatkiše i kozmetiku u tu torbu?

Zahvaljujem unapred na odgovoru

ODGOVOR

Hrana u kabini aviona nije dozvoljena, dok kod kozmetike morate voditi računa da dimenzije svakog proizvoda ne prelaze 100 ml. Bočice pakujete u kese sa zip zatvaračem, a maksimalno dozvoljena količina je 1 litar.

Ponudu svih letova možete pogledati na Najpovoljnije avio karte

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA