Informacije pre putovanja

Poštovani, preko Vaše agencije sam juče kupila karte za Beograd Phuket. Pošto nam je ovo prvo putovanje avionom, molim Vas da mi odgovorite na sledeće: Mejlom sam dobila karte ali tokom rezervacije i kupovine karata nigde nisu tražili da upišem broj pasoša. Da li je to OK, pasoš se traži samo kod čekiranja na dan putovanja? U vezi sedišta - putnici odlučuju gde da sednu (turistička klasa) ili je to određeno (nas je četvoro)? I u vezi prtljaga: da li prtljag automatski prebacije u drugi avion kod presedanja ili putnici treba kod svakog presedanja da pokupe prtljag i ponovo predaju na aerodromu? Unapred hvala na pomoći.

ODGOVOR

Ukoliko vam sistem nije tražio da ubacite podatke iz pasoša pri kupovini karte onda vam i ne treba, nego će vam u tom slučaju ubaciti na aerodromu pri čekiranju. Putnici se javljaju na šalter avio kompanije čija je karta. Ukoliko želite specijalan zahtev za rezervaciju sedišta pošaljite nam to na mail info@aerogaga.com kako bi im rezervisali sedišta i povezali vas zajedno.

Što se tiče prtljaga imate pravo na 30 kg za veliku torbu i 8 kg za ručnu torbu. Prtljag predajete u Beogradu i uzimate ga na krajnjoj destinaciji.

Da pogledate ponudu letova za neko naredno putovanje kliknite na link Jeftine avio karte za sve destinacije

Avio karte možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi. Tada se komunikacija obavlja preko mail-a info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama. Plaćanje je isključivo kreditnom karticom na sajtu.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA